remarketing remarketing

Over Kixx Online

Over ons - Kixx Online

Kixx Online is de grote zus van Kixx Kidswear, de stenen winkel die bijna 20 jaar geleden is ontstaan vanuit de passie voor kinderkleding van eigenaresse Jacqueline. Back in the 90’s was shoppen uitsluitend voorbehouden aan de winkelstraten, maar de 00’s eenmaal gepasseerd kwam er met de opkomst van het internet een alternatief bij. Online shoppen werd steeds gebruikelijker, ook voor kleding. En dus bestormde Kixx het web!

Wat in 2006 begon als een kleine dochteronderneming in een dito kantoorruimte is ondertussen uitgegroeid tot een bedrijf waarin we met 35 collega’s zorg dragen voor het werk vóór en achter de schermen. Maar ondanks dat we jou als klant online al meer dan 10 jaar van de tofste baby-, kinder- en tienerkleding voorzien is na al die jaren één ding hetzelfde gebleven: onze gemeenschappelijke passie voor de leukste kidsfashion en de persoonlijke service waarmee wij voor jou als klant het verschil willen maken!

En al is mode per seizoen onderhevig aan verandering: bij Kixx weten wij dat iedereen anders is én andere wensen heeft, en dat het vinden van een kledingstijl een ontdekkingsreis is: juist als je kind bent. Want het ene moment ben je lief, het volgende moment stoer en eigenwijs. In welke mood je ook bent of waar je behoeften ook liggen, Kixx helpt je graag jouw favoriete stijl te ontdekken. Omdat wij geloven dat je je beter voelt in een outfit die bij je past. Met meer dan 110 merken hebben wij voor iedereen een unieke outfit, áltijd volgens de laatste trends.

Shop je bij ons, dan kun je er van op aan dat jouw bestelling met de grootste zorg én een gigantische smile wordt ingepakt, want elke bestelling zien wij als kadootje. Van jou, voor jou. Of eigenlijk voor je kids natuurlijk, maar dat is praktisch hetzelfde! ;-) En twijfel je nog over wat er in je digitale winkelmandje zou kunnen belanden? Onze collega’s, Sharon, Els en Stephanie zijn de queens of customer service en staan dagelijks van 9.00-17.00 uur voor je klaar! Van persoonlijk stylingadvies tot hulp bij het afronden van je bestelling: je kunt het zo ‘’gek’’ niet bedenken of ze hebben het onder de knie. Schroom dus vooral niet te vragen!

Ohja, en dan nog even wat praktische informatie!

Wij zijn gevestigd op ontstaand adres:

Kixx B.V.
Newtonstraat 46
1704 SB Heerhugowaard

Telefonisch bereikbaar op 072-7440055 (maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur) en per mail op info@kixx-online.nl

Chatten kan van maandag t/m vrijdag van 9.00-17.00 uur.  

Kixx Online staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder Kixx B.V. (KvK nr. 84672706).
BTW-nummer: NL863308260B01

Benieuwd naar where it all started?

Onze winkel in de gezelligste straat van Alkmaar is gevestigd op de Laat 177 en de perfecte plaats om dat ene item eens live te bewonderen of lekker door je handen te laten gaan.